ARTECOM este o companie privata fondata in anul 1991 de catre Dl George Ganea avind ca principal obiect de activitate productia de utilaje agricole si viticole pentru prelucrarea solului si pregatirea patului germinativ si sisteme de amortizare din cauciuc-metal.

Situata in Loc Gologanu judetul Vrancea la 10 Km de orasul  Focsani intr-o zona cu mare potential agricol si viticol compania a avut un curs ascendent al dezvoltarii sale, astfel anual au fost realizate investitii care au contribuit la obtinerea de rezultate remarcabile.

Baza de productie insumind constructii de 1500 mp si 10000 mp teren are in dotare masini moderne cu comanda numerica cit si clasice pentru prelucrarea metalelor, deservite de o echipa de ingineri si tehnicieni cu o inalta calificare si experienta.

Prin departamentul de cercetare si proiectare ARTECOM este in masura sa realizeze cele mai performante utilaje pentru prelucrarea solului si pregatirea patului germinativ tinind cont de solicitarile fermierilor si conditiile de lucru din exploatatiile agricole din ROMANIA.

Toate produsele noastre au la baza studii si cercetari efectuate de catre Institute de cercetari in domeniul agricol cit si universitati de prestigiu din ROMANIA si strainatate.

ARTECOM SRL deruleaza proiecte comune de cercetare si transfer tehnologic cu INMA Bucuresti, Universitatea tehnica din CLUJ si altele, astfel ca in prezent detinem informatii tehnice importante pe care le aplicam cu succes in proiectele noastre.


Ponderea utilajelor realizate de catre ARTECOM  este reprezentata de:

SCARIFICATOARE; GRAPE CU DISCURI;COMBINATOARE; UTILAJE PENTRU PRELUCRAREA SOLULUI IN BENZI; NIVELATOARE; MACARALE pentru INCARCARE DESCARCARE SACI CU INGRASAMINTE; LAME PENTRU ZAPADA; FREZE VITICOLE CU PALPATOR; GRAPE VITICOLE;UTILAJE PENTRU INGROPAT FURTUNE DE IRIGATII; SUBSOLIERE VITICOLE.

Formular de contact